0
lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni și condiții

Bine ati venit pe scaunesimeseneamt.ro! Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile înainte de a utiliza sau obtine orice servicii, informatii sau materiale prin intermediul acestui site. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

scaunesimeseneamt.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
Site-ul scaunesimeseneamt.ro este operat de catre persoana juridica CIOCOIU D.MIHAI II, persoana juridica cu sediul social in Strada Trandafirilor Nr 1, Sat TIRPESTI, Com PETRICANI, Judetul Neamt, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. F27/413/2017, având cod fiscal 37790820.

Accesul pe site-ul scaunesimeseneamt.ro este garantat in interes personal respectiv plasarea de comenzi online, informare in privinta produselor prezentate pe site, si nu ii confera dreptul de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor scaunesimeseneamt.ro fara acordul prealabil scris al acestuia.

1. scaunesimeseneamt.ro detine dreptul de autor asupra informatiilor prezentate pe site
scaunesimeseneamt.ro isi rezerva dreptul de detinere al intregului continut al site-ului – fotografii, texte, elemente de grafica, template-uri, emailuri, etc. Acesta este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

2. Plata produselor
Pentru plata produselor comandate pe scaunesimeseneamt.ro, exista 2 variante: ramburs la livrarea produselor de catre firma de curierat selectata sau plata in avans prin card bancar.

3. Livrarea produselor
Site-ul scaunesimeseneamt.ro confirma telefonic sau prin mail livrarea produselor. Pentru ca acestea sa paraseasca depozitul nostru catre client, avem nevoie de confirmarea dumneavoastra, in caz contract se amana livrarea pana reusim sa va contactam.
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin mijloace proprii. Produsele se expediaza in termen de 6 zile pentru produsele pe stoc iar pentru produsele la comanda până la 20 zile. Pentru urgente va rugam sa ne contactati telefonic.

4. Garantia produselor
Termenul de garantie este de 1 an de zile pentru toate tipurile de produse.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Toate produsele achizitionate de pe scaunesimeseneamt.ro, pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier. Clientul poate denunta unilateral contractul cu scaunesimeseneamt.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@scaunesimeseneamt.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, acesta suportand costurile de transport.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat, dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. Adresa de retur este: Strada Trandafirilor Nr 1, Sat TIRPESTI, Com PETRICANI, Judetul Neamt, 0754273931. Se va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN RO94BTRLRONCRT0407571401.

Informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

produs în românia. susține afacerile locale!

© Copyright 2023 CIOCOIU D.MIHAI II. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro